Locale Altele
Luni, 29 Aprilie 2024
Luni, 29 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevii Școlii Gimnaziale „Mircea Eliade” i-au colindat pe jandarmi
Jandarmeria Satu Mare  - Miercuri, 18 Decembrie 2019

Scena din cadrul sălii de festivităţi a Jandarmeriei Satu Mare a fost neîncăpătoare pentru un grup minunat de 15 de colindători din cadrul Școlii Gimnaziale Mircea Eliade Satu Mare, care i-au colindat cu prilejul sărbătorilor de iarnă. 

Grupul de colindători Pulbere de stele, coordonat de prof. Simina Burian, a fost primit cu aplauze de personalul din comandamentul unității, iar copiii ne-au prezentat minunata scenetă a Viflaimului.

Acțiunea de primire a copiilor colindători a fost posibilă ca urmare a bunei relaţionări avute cu elevii și cadrele didactice ale școlii gimnaziale Mircea Eliade  

Jandarmii sătmăreni au răsplătit efortul copiilor, dăruindu-le pachete cu dulciuri și au contribuit cu diverse sume de bani pentru a susține o cauză umanitară inițiată de micii colindători.

Bucuria a fost deosebită în mijlocul copiilor colindători, care, cu multă străduință și îndrumare, s-au pregătit pentru colindat conform obiceiurilor tradiționale specifice acestei perioade și, în numele personalului unității, le-am adresat invitația să revină la Jandarmeria Satu Mare și cu alte ocazii.

993 vizite
Distribuie pe